Om oss konferens, kickoff och kongressproffs på Gotland!

En trygg och pålitlig leverantör!

Hos Gotländska Möten sätter vi dig och din grupp i fokus. Vi bygger upp ett gemensamt förtroende, engagerar oss och ser till syftet och målet med er konferens, kick off eller kongress.

Vi som jobbar på Gotländska Möten har över 15 års erfarenhet från branschen. Genom mångårig erfarenhet och hundratals genomförda konferenser, har vi koll på vilka upplägg som fungerar bäst och dessutom har vi en bra känsla för vilka anläggningar och hotell som passar för just er konferens eller Kick off. Vi på Gotland är väldigt duktiga på ta fram spännande program och arrangera roliga konferenser!

Ta det säkra före det osäkra och kontakta Gotländska Möten för er nästa konferens, kick off eller kongress på Gotland.

Välkumne ti öjn!

Unika aktiviteter med Gotländska Möten

Vi hjälper dig hela vägen!

Tillsammans arbetar vi mot att er konferens, kick off eller kongress blir precis så som ni tänkt er. Vi planerar allt med er och är med på plats för att säkerställa att allt går i lås. Efteråt utvärderar vi och tillsammans med våra leverantörer följer vi upp era åsikter för att ständigt utvecklas.

Vill ni planera och genomföra er konferens, kick off eller kongress på egen hand?
Har ni tidigare erfarenhet från att göra events? Finns det inget behov av en konferensarrangör som tar hand om helheten? Då använder ni er helt enkelt av vår bokningstjänst: Vi hjälper er att boka allt eller valda delar, sedan genomför ni själva ert event/ möte utan kostnader för produktion och projektledning från oss.

Använd vår kostnadsfria konferensbokning här!

 

Rida islandshäst med Gotländska Möten

Vilka är vi då…?

 • Daniel Fabregat

 • Key Account Manager/ Projektledare

Daniel kommer från Roma socken, mitt på ön.
Han är nyfiken och entusiastisk! Han är gift och har två barn. I Daniels bakgrund hittar vi studier inom teater och idrottssociologi, arbete på Irland och i Thailand. Samt 5 år på BokningsBolaget, där han arbetat med såväl konferensbokning, projektledning av stora event som med skräddarsydda konferensen och som försäljningschef.
Hans spjutkompetens är att med sina breda kunskaper hitta flexibla lösningar år kunden..

Telefon: 0498-41 30 00 (vxl)
Direkt: 070-833 50 50

 • Anna Rössel

 • Producent

Anna kommer från gotlandsförorten Stockholm.
Hon är levnadsglad och positiv! Hon är gift och har två barn. I Annas bakgrund hittar vi studier inom turism och besöksnäring, arbete på den Irländska landsbygden. Samt 12 år på BokningsBolaget, där Anna arbetat med såväl konferensbokning, projektledning av stora event som med skräddarsydda konferenser och ett övergripande ansvar för kundrelationerna. Hennes spjutkompetens är att snabbt hitta rätt väg åt kunden.

Telefon: 0498-41 30 00 (vxl)
Direkt: 073-642 44 32

 

 

 • Lina Axelsson

 • Projektledare

Lina kommer från Värmdö, en ö i den gotländska skärgården. Hon är glad, rolig och kvicktänkt. Gift och har två barn. Lina lärde vi känna redan 2001 på BokningsBolaget. Hon har en gedigen erfarenhet och ett otroligt kontaktnät i konferensbranschen. Dessutom är hon en väldigt duktig projektledare.
Hon älskar att åka skidor och köra bil. Att resa är ett stort intresse. Lina njuter gärna av god mat (som någon annan får laga). Föredrar vinter framför sommar, och tryffel och rött vin framför skaldjur och champagne.

Telefon: 0498-41 30 00 (vxl)
Direkt: 070- 876 64 99

 • Niklas Möllerström

 • Sälj/ Kundvård

Niklas kommer från Roma socken, mitt på ön.
Niklas är glad och positiv. Han är pappa till en tonåring. I hans bakgrund hittar vi bland annat en ungdomskarriär på elitnivå i hockey. Niklas har arbetat på, och drivit flera ICA-butiker på Gotland. Men de senaste åren har han fokuserat allt mer på att sälja. Innan Niklas kom till oss har han arbetat som säljare på Office Management. Niklas styrkor är uthållighet, fokus och problemlösning.

Telefon: 0498- 41 30 00 (vxl)
Direkt: 070- 938 82 00

 • Vill du jobba på våra event?

 • Vill du jobba på en kreativ, inspirerande och utvecklande byrå?

Vi söker alltid efter nyfikna, engagerade, glada och handlingskraftiga personer.
Just nu söker vi fler värdar till våra event.

Skicka ett mejl till oss med lite mer information om dig själv!

Telefon: 0498- 41 30 00 (vxl)
E-post: [email protected]

 • Söker du praktikplats?

 • Vi tar emot ansökningar löpande

Studerar event, projektledning, digital medier, försäljning eller marknadsföring? Då kan du söka praktik hos oss!

Skicka ett mejl till oss, där du berättar lite mer om dig själv och om din förväntningar på praktikperioden. Vi tar löpande emot ansökningar.

Telefon: 0498- 41 30 00(vxl)
E-post: [email protected]

 

Boka direkt 0498-41 30 00 eller begär en offert

Ett samtal för en hel ö - Gotländska Möten