Event på Gotland -
Magiska möten

Event på Gotland -
Magiska möten

kostnadsfri offert

välplanerade upplägg

nöjda kunder

Event

Event > Gotland

Magiska platser trollbinder sina gäster

Event på Gotland? Med 20 års erfarenhet av eventproduktion har vi utvecklat en unik stil när det kommer till planering och genomföranden av evenemang. Vi är stolta över att få dela med oss av den erfarenhet och kompetens vi har samlat på oss genom åren genom att skapa företagsevent, fester och mingel. Kontakta oss! Vi kan visa dig hur man gör en vanlig sammankomst till ett event som era gäster kommer ihåg i många år framöver. 

Begär en kostnadsfri offert

Kika på tidigare upplägg

Start

Eventproduktion

Med upplevelsen i fokus
Erbjudande

Helhetsleverantör

Från gift bags, eventdesign , utskick och deltagarhantering till fantastiska inbjudningar och ett event som imponerar. Vi vet och förstår att event är en investering. Så lämna inget åt slupen – låt oss hjälpa er hela vägen!

Event Gotland Aktivitet Daniel Fabregat
Leverans

Med mycket hjärtat

Våra produktions- och eventtjänster räcker hela vägen runt, vilket betyder att alla era behov är täckta. Vi jobbar hårt för att göra just er händelse till ett lyckat event och levererar alltid med mycket hjärta, oavsett hur litet eller stort uppdraget är.

Event Gotland Motorcykel aktivitet
Service

Professionell Service

Era behov är vad vi bygger våra tjänster på. Vi ser fram emot att få bidra med vår kunskap och kreativitet till ert nästa event. Med vår gedigna erfarenhet och öga för detaljer, lägger vi tillsammans med er ihop bitarna som krävs för att skapa ett mästerligt event på Gotland.

Event Gotland surf aktivitet
Resultat

Magiska minnen

Vi vill att era gäster ska känna WOW! och prata om eventet – på vägen hem, på jobbet efteråt och rida på den härliga känslan länge! Vårt sätt att se på event gör allt detta möjligt för er och era gäster.

Kontakta oss så hjälper vi er att skapa magiska minnen. 

Event Gotland aktivitet teambuilding

Begär en kostnadsfri offert

Case

Referenser.

Vad tycker kunderna om Gotländska Möten
Event Gotland referens länsförsäkringar

I maj åkte vi med hela företaget till Visby. Gotländska Möten hjälpte oss med eventet från början till slut. Vi är SÅ nöjda med allt! Daniel har varit helt fantastisk! Service, bemötande och omtänksamhet i världsklass!
 
Det är alltid mycket mer jobb med ett event än man tror.  Allmänna förberedelser, förslag på aktiviteter, hela anmälningsprocessen, konferenslokaler, boende, mat och dryck,  svar på alla frågor som dyker upp och sånt som händer på plats. Allt har fungerat perfekt!
 
Så tveka inte, kontakta Gotländska Möten så har du garanterat ett lyckat event att se fram emot!

Karin Englund

HR Manager, Länsförsäkringar

Kontakt

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hörs vi inom kort
Kontakta Oss

T: 0498- 41 30 00
E: Mejla oss

Om Oss

Läs mer om oss

Hitta Oss

Visby
Stockholm

Sociala Medier

Below you will find the CSS for disabling animations on tablet/mobile, enable animation delay on desktop, IE fixes