Kickoff på Gotland -
Bra så in i h... tusan!

kostnadsfri offert

välplanerade upplägg

nöjda kunder

Kickoff

Kickoff > Gotland

Stärk ert varumärke - inspirera personalen

Kick off på Gotland – Det skall vara teambuilding, tävlingar och en ordentlig utmaning!
Ja, eller ibland skall det bara vara trevligt, socialt och mysigt. Oavsett vad syftet med er kick off är, så anpassar vi vårt program efter era förutsättningar och önskemål. Resultatet låter sig inte väntas på.

Begär en kostnadsfri offert

Kika på tidigare upplägg

Start

Nu kör vi!

Ruska om teamet och peppa inför nystarten
Unikt

Njut av gotland

Tycker ni att tjusningen med Gotland är frihet? Att kunna sticka iväg längs vilda stråk, smyga runt på mindre vägar och upptäcka platser som inte så många känner till? Är ni nyfikna på det lite hemliga Gotland och längtar till vidsträckta stränder, raukar och mysiga skogsgläntor? Då kommer ni att älska att åka runt på Enduro-Safari! Vill ni istället reducera antalet hästkrafter till en enda, ja, då kanske det passar er grupp bättre att prova på upplevelsen Turridning på Fårö?

Visby

Världens häftigaste stad

I Visby finns många berättelser att berätta. Ta med gruppen på en promenad! Vi har en hel uppsjö av olika guidade turer i Visby och på Gotland. Kanske vill ni spetsa till er guidning med skådisar som dyker upp här och där för att förstärka upplevelsen? Är det teambuilding för att stärka gänget som gäller. Eller är de knep och knåp som är er grupps passion? Oavsett, så har vi en aktivitet som passa för just er kick off.

Kickoff Gotland Aktivitet Visby
Kick off

Rätt upplägg

Det är verkligen på tapeten med aktiviteter och upplevelser nu, så varför inte ge er nästa konferens, kick off eller kongress på Gotland en guldkantad inramning? Vi ger oss inte förrän vi har hittat rätt upplägg för en dag, som passar just er!

Kickoff Gotland Aktivitet Ruin
Gotland

Unik Kick off

Samlingsordet för de möten och arrangemang vi arrangerar är ofta “kick off” och vi älskar verkligen kick offer! Många av våra grupper har en konferens som utgångspunkt när de kommer till Gotland, sen så kryddar vi den med spännande aktiviteter och roliga upplevelser och skapar en unik kick off. Eftersom vi har arbetat med event och möten i över 15 år är vi väldigt duktiga på ta fram spännande program och arrangera roliga kick offer på Gotland!

Kickoff Gotland Aktivitet Teambuilding

Begär en kostnadsfri offert

Case

Referenser.

Vad tycker kunderna om Gotländska Möten

Vi valde att arrangera vår Kick off på Gotland för att vi ville komma iväg från våra kontor på fastlandet; Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Vi ville mötas på neutral mark, med målet att ha roligt tillsammans och skapa extra energi inför det nya verksamhetsåret.

Man minns ofta händelser och miljöer mer än vad som sägs. Gotland är annorlunda, det är speciellt för oss fastlänningar. Nu fick vi en plats med närhet till både hav, natur och det historiska Visby. Allt inom en armlängds avstånd.
Vi tog upp mycket av detta i briefen när vi träffade Gotländska Möten. I samarbete med dem lyckades vi skapa en mycket uppskattad kick off.
Vi fick ett mycket fint stöd av Gotländska Möten när det gällde resorna till och från Gotland. På plats, deras hemmaplan, upplevde vi ett personligt, flexibelt och professionellt stöd.
Vi på Prodoc vill tacka för att vi fick låna Gotland under ett par dagar för att skapa nya gemensamma minnen!

Staffan Udde

Marketing Manager, Prodoc

Kontakt

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hörs vi inom kort
Kontakta Oss

T: 0498- 41 30 00
E: Mejla oss

Om Oss

Läs mer om oss

Hitta Oss

Visby
Stockholm

Sociala Medier

Below you will find the CSS for disabling animations on tablet/mobile, enable animation delay on desktop, IE fixes