Hem » Hur kommer det sig att vi kan boka er konferens kostnadsfritt?

Hur kommer det sig att vi kan boka er konferens kostnadsfritt?

” Jag pratar med många nya och gamla kunder varje vecka. Just nu är vi inne i en period då det är mycket fokus på att boka konferenser. Att vi gör det kostnadsfritt, kan ibland te sig en aning svårt att förstå för våra nya kunder, de tycker helt enkelt att det låter “för bra”. Jag tänkte berätta hur det kommer sig att vi kan erbjuda tjänsten kostnadsfri konferensbokning.

toppbild_konferens_kvinna_kreativ_lokal_boka_stockholm_one_relation

[bra_highlight style=’highlight1′]Från ett samtal med en kund.[/bra_highlight]

Kostnadsfritt? Det kan väl inte stämma?

– Ja, du måste ju betala för själva konferensen. Men att leta efter rätt ställe, ringa runt, presentera det snyggt och tydligt, boka och fixa med antalet gäster och anmälningar och så. Det gör vi åt dig. Helt kostnadsfritt!

Hur kommer det sig att det är kostnadsfritt? Undrar då kunden som jag pratade med.

– Jo vi behöver inte ta betalt av er eftersom vi får betalt av det ställe som ni väljer att boka. Förmedlingsprovision kallar vi det för och det får vi eftersom vi åt våra kunder bokar en hel del. Provisionen är rätt lika vart vi än bokar och det tycker vi är bra, då behöver inte ni vara oroliga för att vi skulle välja ett sämre ställe, bara för att de betalar oss mer. Visst känns det tryggt när ni nu skall boka er nästa konferens genom oss?

Ja, det låter ju faktiskt bra. Men har ni verkligen koll på alla ställen?

– Jodå. Vi är gamla i gemet så vi känner till alla konferensställen i hela Sverige. Ja, visst är det otroligt!? Micaela, som är den hos oss som bokar mest och flest konferenser, har jobbat med detta sedan 2001. Först på BokningsBolaget och nu här hos oss på Gotländska Möten. Hon är verkligen ett proffs på utbudet och att matcha det mot kundernas behov. Jag ser till att du får hjälp av Micaela för att boka er nästa konferens!

[bra_button text=’Boka er konferens kostnadsfritt här!’ url=’https://gotlandskamoten.se/konferens/’ target=’_self’ size=’large’ style=’rounded’ color=’tealgreen’]