Gotlandsklassikern

Gotlandsklassikern Aktivitet Visby Gotland Cykel

Gotlandsklassikern

[one_half]

Gotlandsklassikern Aktivitet Visby Gotland Cykel
[/one_half]

[one_half_last]

Gotlandsklassikern Aktivitet Visby Gotland Cykel
[/one_half_last]

Mellan ruiner och rosor, världsarv och kulturarv, ängen och bulhus.

Spelplatsen är från Gustavsvik i norr, med havet som närmsta granne, till det dramatiska södra hällarna som är ett nyinstiftat naturreservat. Däremellan ligger världsarvsstaden Visby och väntar, med sina gränder, ruiner och medeltida stadskärna. Denna gång blir både landet och staden er spelplats.

Utrustade med cyklar, uppgiftsformulär, GPS och laganda ger ni er ut på vägarna i och omkring Visby. Upplägget är en klassisk poängjakt men denna gång ska vi ta det strategiska tänkandet till en ny nivå.

För att nå framgång i tävlingen skall lagen med hjälp av karta hitta en mängd platser och lösa frågor och uppgifter. Men, en del av uppgifterna kan bara lösas en gång, av ett lag. Har något annat lag redan varit på plats när nästa anländer kan det vara för sent!

Utöver de uppgifter som lagen löser på egen hand finns ett flertal aktivitetsstationer. Dessa måste besökas av hela laget, på utsatt tid. Saknas en eller flera lagmedlemmar bestraffas lagen med poängavdrag.

Det kommer även att finnas inslag av kreativa moment då lagen skall fotodokumentera sina bravader. Bilderna skall delas direkt (Facebook alt. Instagram), vilket gör att lagen kan följa varandra under dagen. Vissa av de kreativa momenten kommer kräva att lagen interagerar och agerar tillsammans med gotlänningar de träffar längs vägen.

[bra_divider height=’35’]

Upplev Gotland med oss!

Gotlandsklassikern är en av många aktiviteter vi erbjuder i Visby och på Gotland. Vi skräddarsyr upplevelser och event på Gotland, från 8 till 800 personer.

[bra_divider height=’15’]
[one_half]

[/one_half]
[one_half_last]

[/one_half_last]

[bra_border_divider top=’15’ bottom=’15’]

[bra_portfolio title=” cat_id=’64’ no=’-1′ show_filters=’no’ columns=’3′ shape=” height=” hover=’yes’]unika Gotländska möten består
[one_third]
telefon ikon
[/one_third]
[one_third]
mejla oss info@gotlandskamoten.se
[/one_third]
[one_third_last]
Gilla facebook[/one_third_last]