Endurosafari Gotland

Endurosafari Gotland Aktivitet MC

Endurosafari Gotland

[one_half]

Endurosafari Gotland Aktivitet MC
[/one_half]

[one_half_last]

Endurosafari Gotland Aktivitet Berra Marcusson
[/one_half_last]

[bra_divider height=’15’]

Spännande motorcykelevent på Gotland

Tycker ni att tjusningen med motorcyklar är frihet? Att kunna sticka iväg på hojen längs vilda stråk, smyga runt på mindre vägar och upptäcka platser som inte så många känner till? Är ni nyfikna på Gotland och längtar till vidsträckta stränder, raukar och mysiga skogsgläntor? Då kommer ni att älska att åka runt på Enduro-Safari med vår härliga guide!

Längs slingrande grusvägar och mycket mera tar du dig runt på ett Gotland få har sett. Turen innehåller naturscener, motorcykelåkning, glada kamrater och äventyr. Du får tillfälle att testa lite körteknik anpassat efter din egen nivå.

Vi ordnar med MC, som ni hyr på plats. Ni väljer själv svårighetsgrad på åkningen. Med vår guide kommer ni direkt till de rätta vägarna, har ständig tillgång till expertkompetens och får höra en del berättelser från hans tävlande. Det här är mannen vars motto är ”Var Glad”!

Det blir en minnesvärda och exklusiva dag med massor av bra åkning och äventyr längs vägen.

[bra_divider height=’10’]

Tid: Här får ni räkna med en halv- eller heldag, det går även att kombinera med detta med en turridning på western hästar.

[bra_divider height=’35’]

Upplev Gotland med oss!

Endurosafari Gotland är en av många aktiviteter vi erbjuder på Gotland. Vi skräddarsyr upplevelser och event på Gotland, från 8 till 800 personer.

[bra_divider height=’15’]
[one_half]

[/one_half]
[one_half_last]

[/one_half_last]

[bra_border_divider top=’15’ bottom=’15’]

[bra_portfolio title=” cat_id=’64’ no=’-1′ show_filters=’no’ columns=’3′ shape=” height=” hover=’yes’]unika Gotländska möten består
[one_third]
telefon ikon
[/one_third]
[one_third]
mejla oss info@gotlandskamoten.se
[/one_third]
[one_third_last]
Gilla facebook[/one_third_last]