Världsarvets hemligheter

Världsarvets hemligheter aktivitet Visby Trapphus

Världsarvets hemligheter

[one_half]

Världsarvets hemligheter aktivitet Visby Trapphus
[/one_half]

[one_half_last]

Världsarvets hemligheter aktivitet Visby Karta
[/one_half_last]

Under medeltiden var Visby ett centrum för handel i Östersjön. Om ni hade vandrat nedför gatorna i staden under 1300-talet hade ni troligen hört fler prata tyska och andra främmande språk än svenska. Här i staden samlades människor från hela norra Europa. I Visby är historien påtagliga och levande var du än går. I denna aktivitet får ni följa med på en tidsresa från medeltiden in till våra dagar.

Runt om i Visby finns ett svaren på ett stort antal gåtor, chiffer och historiska frågor. Nu gäller det för laget att hitta fram till ett antal platser runt om i Visby. Ibland väntar ett klurigt chiffer, vid andra platser måste ni tyda inskriptionen på byggnaden framför er. I ruiner och murtorn träffar ni på våra värdar som guidar er genom alla de olika uppgifterna. Som kräver såväl list som styrka.

Vinnande lag är de som, när tiden är ute, har klarat att knäcka den stora gåtan och skrapat ihop flest poäng under tiden. Det här är en blandning av rundvandring, tävling, klurigheter och guidning i Visby.

 

Upplev Gotland med oss!

Världsarvets hemligheter är en av alla historiska äventyr vi erbjuder i Visby. Vi skräddarsyr upplevelser och event i Visby, från 8 till 800 personer.

[bra_divider height=’15’]
[one_half]

[/one_half]
[one_half_last]

[/one_half_last]

[bra_border_divider top=’15’ bottom=’15’]

[bra_portfolio title=” cat_id=’64’ no=’-1′ show_filters=’no’ columns=’3′ shape=” height=” hover=’yes’]unika Gotländska möten består
[one_third]
telefon ikon
[/one_third]
[one_third]
mejla oss info@gotlandskamoten.se
[/one_third]
[one_third_last]
Gilla facebook[/one_third_last]

[/one_third_last]