Uppdrag Gotland

Uppdrag Gotland Aktivitet Gotland Buss

Uppdrag Gotland

[one_half]

Uppdrag Gotland Aktivitet Gotland Buss
[/one_half]

[one_half_last]

Uppdrag Gotland Aktivitet Gotland Buss
[/one_half_last]

Följ med på ett äventyr som tar er bortom guideböckerna och ger en bit av det äkta Gotland. Möt gutar, bysar, sorkar och andra helt vanliga gotlänningar. Utmaningarna är många och varierande. Ska ni lyckas måste ni våga knacka på hos bonden, besegra en svensk mästare i varpa, lägga en äkta ”stainvast” och fälla värst ”källing pa stangg”.

Med hjälp av minibussar och bilar ger ni er ut på en jakt efter den gotländska folksjälen. Uppdrag Gotland innehåller möten med det genuina Gotland, dess traditioner och lekar. Ni besöker gutarna i deras vardag, vid köksbordet, i fiskeboden, på bryggan eller varpaplan, vid flundreröken eller varför inte på favoritplatsen framför alla – ljugarbänken.

Uppdrag Gotland är en tävling där man lagvis är tar sig till arenor runt om på Gotland. Det passar er som vill stärka lagandan, uppleva Gotland och se mycket på kort tid. Uppdraget är ingen jakt på tid, utan det är dagens ihopsamlade poäng som avgör vart segern ska hamna. På Gotland gäller devisen: ”Tiden den star stille, det är menniskar som gaar”.

Med cykel istället?

Det här upplägget kan även genomföras med cykel istället för minibussar.

[bra_divider height=’35’]

Upplev Gotland med oss!

[two_thirds]

Uppdrag Gotland är en av många aktiviteter vi erbjuder på Gotland. Vi skräddarsyr upplevelser och event på Gotland, från 8 till 800 personer.

[bra_divider height=’15’]
[one_half]

[/one_half]
[one_half_last]

[/one_half_last]

[bra_border_divider top=’15’ bottom=’15’]

[bra_portfolio title=” cat_id=’64’ no=’-1′ show_filters=’no’ columns=’3′ shape=” height=” hover=’yes’]unika Gotländska möten består
[one_third]
telefon ikon
[/one_third]
[one_third]
mejla oss info@gotlandskamoten.se
[/one_third]
[one_third_last]
Gilla facebook[/one_third_last]