Tack för i år Almedalsveckan

Almedalen, Visby

 

Gotland vår kära Ö, Visby vår älskade stad!

Tillsammans med våra fantastiska samarbetspartners på ön, skapar vi magiska möten på Gotland. Den här veckan har vi haft fler grupper som deltagit i Almedalsveckans program. Alla nöjda, alla väl omhändertagna av den gotländska gästfriheten!

Solen sken på Almedalsveckan i Visby, som vanligt!

Konferera på Gotland – Vi har paketlösningar!

[one_half]

Fyll i bokningsformuläret här! (eller ring på 0498-41 30 00)

[ninja_forms_display_form id=5]

[/one_half]

[one_half_last]

[bra_team_member member_name=”Daniel Fabregat” member_position=”Projektledare” member_img_src=”https://gotlandskamoten.se/wp-content/uploads/2012/07/daniel_fabregat_gotlandska_moten.jpg” member_social_list=”LinkedIn, http://www.linkedin.com/profile/view?id=205542182&authType=name&authToken=Yquy&pvs=pp, E-post,mailto:[email protected]” member_columns=”1″]

Hej!
Daniel här!
Jag är född och uppvuxen på Gotland, i en metropol som heter Roma och ligger mitt på ön. Där ifrån skall det ta 45 minuter att cykla till Visby. Halvvägs, i Follingbo finns en riktig mördarbacke, därför tar det alltid längre tid än så att ta sig till Visby. Det är sånt man vet, om man kommer från Roma.

Med mina och kollegornas unika kunskaper och nätverk på ön, kan vi skapa en konferens, kick off eller kongress med stora mervärden för er.

Ni kan alltid boka, göra ändringar eller bara ställa frågor direkt till mig.

Telefon: 0498-41 30 00 (vxl)
Direkt: 070-833 50 50[/bra_team_member]

[/one_half_last]