Strand Hotel Visby

Välkommen till Strand Hotell Visby!

Välkommen till ett förstklassigt hotell med personlig service och miljöanpassning. BEST WESTERN Strand Hotell Visby ligger mitt i världsarvsstaden Visby precis innanför ringmuren. Hotellet är omgivet av vackra medeltida miljöer, ett stenkast från havet och Almedalen!

Hotellet ligger i gamla Visby Bryggeris lokaler. Bryggeriet förvandlades till hotell 1982 och började då som ett mindre familjehotell och är idag medlem av den internationella hotellkedjan Best Western. Här erbjuds en avslappnad atmosfär med fri tillgång till deras mysiga relaxavdelning med traditionell torrbastu, ångbastu och en rumstempererad pool.
Att mötas på Gotland är speciellt! Här finns en helt unik miljö och en plats för återhämtning men samtidigt en plats för upplevelser där vardagen bryts och nya idéer uppstår.

På Strand Hotell Visby går det lika bra att anlända under de varma dagarna som under den mindre turisttäta tiden. Gotland erbjuder något under alla årstider.

På Best Western Strand Hotell Visby har man åtta lokaler för upp till 120 personer, självklart tillhandahåller man en hög standard på den tekniska utrustningen. Ett bra samarbete med de bästa gotländska konferensarrangörerna 😉 gör att det mesta kan ordnas, även till den kräsne konferensledaren.

BEST WESTERN Strand Hotel passar väldigt bra för konferensgrupper. Som bas för kick-offen, aktiviteten eller andra typer av event.

Konferenslokaler på Strand Hotell Visby

unika Gotländska möten består