Hem » S:t Clemens Hotell Visby

S:t Clemens Hotell Visby

[one_third]

[/one_third]
[one_third]

[/one_third]

[one_third_last]

[/one_third_last]

[bra_border_divider top=’15’ bottom=’15’]

Välkommen till S:t Clemens Hotell Visby!

[two_thirds]

Mitt i Visbys innerstad hittar ni S:t Clemens hotell. Ett litet familjeägt hotell. Hotell S:t Clemens är det första miljömärkta boendet på Gotland och här serveras en KRAV-märkt frukost.

Läget
Det härliga läget mitt i centrala Visby innerstad gör att ni har nära till allt. Här har ni den Botaniska trädgården runt hörnet. Sankta Marias kyrka (Domkyrkan) och det kända och populära Stora torget ett stenkast bort. Kongress och konferenscentret Wisby Strand ligger ca 5-10 minuters promenad bort.

Husen
På Hotell S:t Clemens bor du i någon av de fem gamla byggnaderna. Husen ligger samlade kring två skyddade innerträdgårdar, vägg i vägg med S:t Clemens medeltida kyrkoruin. Det äldsta huset är från 1600-talet och det yngsta från 1920-talet. Byggnaderna har under årens lopp tjänat som lokal åt allt från skomakare och plåtslagare till frisörer och affärer samt varit lägenheter och kontor. Under 1980-talet började omformningen av byggnaderna till hotell. Idag så är så gott som varenda centimeter utnyttjad till hotellrum.

Rummen
Alla rum är olika till storlek och utformning. De gamla byggnaderna skapar utrymme för möjligheten att skapa väldigt trevliga och personliga rum. Alla rum har egen dusch, toalett, TV, radio och trådlöst Internet och det råder rökförbud. Många rum har en egen ingång och ni når dem via den härliga trädgården som binder samma de olika husen.

S:t Clemens Hotell Visby passar väldigt bra för konferensgrupper. Som bas för kick-offen, aktiviteten eller andra typer av event.

[/two_thirds]
[one_third_last]


[/one_third_last]
[bra_border_divider top=’15’ bottom=’15’]

Konferenslokaler på S:t Clemens Hotell Visby

[one_fourth]

Den lilla gruppen kan konferera i en av hotellets sviter eller i en av matsalarna. För den större gruppen ordnar vi med konferenslokal i närområdet.
[bra_border_divider top=’15’ bottom=’15’]
unika Gotländska möten består
[one_third]
telefon ikon
[/one_third]
[one_third]
mejla oss info@gotlandskamoten.se
[/one_third]
[one_third_last]
Gilla facebook[/one_third_last]