Konferens Gotland

konferens gotland på rätt väg

 

Låt oss hjälpa er att välja rätt väg för er nästa konferens

 

Konferens på Gotland? Vi älskar verkligen konferenser! Många av våra grupper har en konferens som utgångspunkt när de kommer till Gotland, och eftersom vi har arbetat med detta i över 15 år är vi väldigt duktiga på ta fram spännande program och arrangera roliga konferenser på Gotland!

Vart är ert företag/ organisation på väg? Oavsett om ni konfererar för att lösa upp knutar inom organisationen eller om ni träffas för att peppa gänget, så har vi erfarenheter av att hjälpa företag att arrangera bra och meningsfulla möten på Gotland.
Kanske rör det sig om en mer belöningsbetonad, så kallad incentive resa för er? Ni har nått nya stora mål på företaget och årets konferens väntan bli något utöver det normala.

Det kan skilja sig en hel del i vad man vill eller kan göra och vad man har avsatt tid att utföra på sin konferens på Gotland. Därför kan det vara bra att ta hjälp med planeringen redan på ett tidigt stadium. Vi vet hur ett bra mötesupplägg på Gotland brukar se ut. Så plocka gärna in oss tidigt och nyttja vår erfarenhet. Det är inget ni betalar extra för – bara något ni i slutändan tjänar på 🙂

Det finns många bra och trevliga ställen att konferera på runtom på ön! Vi vågar ödmjukt, påstå att vi känner till dem alla. Med mångårig erfarenhet och hundratals genomförda konferenser, har vi koll på vilka upplägg som fungerar bäst och dessutom har vi en bra känsla för vilka anläggningar och hotell som passar för just er konferens eller kick off!

En sak vi lagt märke till genom åren, är att förhållandet till konferenser är väldigt olika där ute. För vissa människor är det ett nödvändigt ont, för andra årets höjdpunkt.

Hur vill ni att era deltagare skall känna inför er nästa konferens?

Gotland är en unik plats att mötas på!

unika Gotländska möten består