Konferens på Gotland -
En upplevelse året runt

kostnadsfri offert

välplanerade upplägg

nöjda kunder

Möten

Konferens > Gotland

Vi gillar utmaningar och levererar kreativa och roliga lösningar

Det finns många bra och trevliga ställen att konferera på runtom på ön! Vi vågar ödmjukt, påstå att vi känner till dem alla. Med mångårig erfarenhet och hundratals genomförda konferenser, har vi koll på vilka upplägg som fungerar bäst och dessutom har vi en bra känsla för vilka anläggningar och hotell som passar för just er konferens eller kick off!

Begär en kostnadsfri offert

Start

ett bra Upplägg.

Vi hjälper er hela vägen
1

KONFERENSRESA

Konferens på Gotland? Vi älskar verkligen konferenser! Många av våra grupper har en konferens som utgångspunkt när de kommer till Gotland, och eftersom vi har arbetat med detta i över 15 år är vi väldigt duktiga på ta fram spännande program och arrangera roliga konferenser på Gotland!

Konferens Gotland ruin
2

SYFTE

Vart är ert företag/ organisation på väg? Oavsett om ni konfererar för att lösa upp knutar inom organisationen eller om ni träffas för att peppa gänget, så har vi erfarenheter av att hjälpa företag att arrangera bra och meningsfulla möten på Gotland.
Kanske rör det sig om en mer belöningsbetonad resa för er? Har ni nått nya stora mål på företaget och årets konferens kanske väntas bli något utöver det vanliga?

3

HUR

Det kan skilja sig en hel del i vad man vill eller kan göra och vad man har avsatt tid för att utföra på sin konferens på Gotland. Därför kan det vara bra att ta hjälp med planeringen redan på ett tidigt stadium. Vi vet hur ett bra mötesupplägg på Gotland brukar se ut. Så plocka gärna in oss tidigt och nyttja vår erfarenhet. Det är inget ni betalar extra för – bara något ni i slutändan tjänar på!

Konferens Gotland Stångstörtning Aktivitet
4

MÅL

En sak vi lagt märke till genom åren, är att förhållandet till konferenser är väldigt olika där ute. För vissa människor är det ett nödvändigt ont, för andra årets höjdpunkt.

Hur vill ni att era deltagare skall känna inför er nästa konferens?

Gotland är en unik plats att mötas på!

Konferens gotland teambuilding

Begär en kostnadsfri offert

Case

Referenser.

Vad tycker kunderna om Gotländska Möten
Konferens Gotland Referens Bouvet

För mig var det en utmaning då det var första konferensen med det här gänget och jag ville verkligen att det skulle bli riktigt bra och det blev det – mer än bra- helt perfekt!
Anna Rössel som var min kontaktperson från första stund var både lyhörd och flexibel. Anna styrde upp boende, mat, aktiviteter efter önskemål, hon förstod precis hur jag ville vår helg skulle bli !
I tidigt skede träffades vi i Stockholm för ett personligt möte vilket jag tror är en bra start för en lyckad kick-off.
Tack Anna och Gotländska möten för en fantastisk helg!

Catharina Johansson

Office Manager, Bouvet

Kontakt

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hörs vi inom kort
Kontakta Oss

T: 0498- 41 30 00
E: Mejla oss

Om Oss

Läs mer om oss

Hitta Oss

Visby
Stockholm

Sociala Medier

Below you will find the CSS for disabling animations on tablet/mobile, enable animation delay on desktop, IE fixes