Kick off i Visby med IT-leverantör

Konferensaktivitet kubb i Visby Konferera vid havet Fest i tält

 

 

 

 

 

 

Uppdraget: Kunden ville mötas på neutral mark, med målet att ha roligt tillsammans och skapa extra energi inför det nya verksamhetsåret.Vi pitchade såklart Gotland!

Vi skräddarsydde en kick off-resa till Gotland. Deltagare från olika delar av landet tog sig till ön med både flyg och båt. Väl på plats arrangerades boende i stugor och härliga aktiviteter med gotländska inslag, det var cykling i Visby innerstad och kubb bland annat. En trevlig konferensdag avslutades sedan med en mycket trevlig och lyckad lammgrillning med efterföljande festligheter till in på småtimmarna.

Resultatet: “Man minns ofta händelser och miljöer mer än vad som sägs. Gotland är annorlunda, det är speciellt för oss fastlänningar. Nu fick vi en plats med närhet till både hav, natur och det historiska Visby. Allt inom en armlängds avstånd.
Vi tog upp mycket av detta i briefen när vi träffade Gotländska Möten. I samarbete med dem lyckades vi skapa en mycket uppskattad kick off.
Vi fick ett mycket fint stöd av Gotländska Möten när det gällde resorna till och från Gotland. På plats, deras hemmaplan, upplevde vi ett personligt, flexibelt och professionellt stöd.
Vi vill tacka för att vi fick låna Gotland under ett par dagar för att skapa nya gemensamma minnen.”

Låt oss arrangera er nästa kick off – Vi har paketlösningar!

[one_half]

Fyll i bokningsformuläret här! (eller ring på 0498-41 30 00)

[ninja_forms_display_form id=5]

[/one_half]

[one_half_last]

[bra_team_member member_name=”Daniel Fabregat” member_position=”Projektledare” member_img_src=”https://gotlandskamoten.se/wp-content/uploads/2012/07/daniel_fabregat_gotlandska_moten.jpg” member_social_list=”LinkedIn, http://www.linkedin.com/profile/view?id=205542182&authType=name&authToken=Yquy&pvs=pp, E-post,mailto:[email protected]” member_columns=”1″]

Hej!
Daniel här!
Jag är född och uppvuxen på Gotland, i en metropol som heter Roma och ligger mitt på ön. Där ifrån skall det ta 45 minuter att cykla till Visby. Halvvägs, i Follingbo finns en riktig mördarbacke, därför tar det alltid längre tid än så att ta sig till Visby. Det är sånt man vet, om man kommer från Roma.

Med mina och kollegornas unika kunskaper och nätverk på ön, kan vi skapa en konferens, kick off eller kongress med stora mervärden för er.

Ni kan alltid boka, göra ändringar eller bara ställa frågor direkt till mig.

Telefon: 0498-41 30 00 (vxl)
Direkt: 070-833 50 50[/bra_team_member]

[/one_half_last]