Gotlandsevent med Crimetime och Håkan Nesser

Håkan Nesser

Tillsammans med Gotland Convention Bureau bjöd Gotländska Möten och övriga partners i GCB in till en mingelkväll på Clarion Hotel Stockholm.
Syftet med minglet var att locka fler företagsarrangemang till Gotland. Under kvällen var även den nya satsningen Crimetime week och den nya Sporthallen i Visby med på agendan.

Håkan Nesser och Carina Nunstedt var på plats för att berätta mer om Crimetime week. 13-16 augusti går den första festivalen av stapeln i Visby. 
Håkan hann med och dra några härliga anekdoter, samtidigt som han på en härligt sätt sprider Gotlandsglädje. Vilken fantastisk Gotlandsambassadör han är är!

Mer information om Crimetime week hittar ni här!
Mer information om den nya sporthallen i Visby hittar ni här!

Kombinera kick offen med Crimetime week – Vi har paketlösningar!

[one_half]

Fyll i bokningsformuläret här! (eller ring på 0498-41 30 00)

[ninja_forms_display_form id=5]

[/one_half]

[one_half_last]

[bra_team_member member_name=”Daniel Fabregat” member_position=”Projektledare” member_img_src=”https://gotlandskamoten.se/wp-content/uploads/2012/07/daniel_fabregat_gotlandska_moten.jpg” member_social_list=”LinkedIn, http://www.linkedin.com/profile/view?id=205542182&authType=name&authToken=Yquy&pvs=pp, E-post,mailto:[email protected]” member_columns=”1″]

Hej!
Daniel här!
Jag är född och uppvuxen på Gotland, i en metropol som heter Roma och ligger mitt på ön. Där ifrån skall det ta 45 minuter att cykla till Visby. Halvvägs, i Follingbo finns en riktig mördarbacke, därför tar det alltid längre tid än så att ta sig till Visby. Det är sånt man vet, om man kommer från Roma.

Med mina och kollegornas unika kunskaper och nätverk på ön, kan vi skapa en konferens, kick off eller kongress med stora mervärden för er.

Ni kan alltid boka, göra ändringar eller bara ställa frågor direkt till mig.

Telefon: 0498-41 30 00 (vxl)
Direkt: 070-833 50 50[/bra_team_member]

[/one_half_last]